zaterdag 15 juni 2013

Koninklijke kudde Klara's


Zo heeft iedereen zijn voorkeur, zelfs onze Koning. Mijn Klara 38 heeft nog wel wat andere dames achter de hand die zich hier in vol ornaat presenteren. Ook deze tekening is op formaat 30 x 40 cm. Met ivoor kleurig passepartout en zilverkleurige wissellijst afmeting (40 x 50 cm) mogen de dames voor 95,- euro mee naar elders in het land. Alleen de pentekening op 400grams luxe papier kan ook. Dan mogen ze de wei in voor 75,- euro.
Bestellen kan telefonisch op 576818 of e-mail: redactie@deboektant.nl

Voor mijn andere werk kun je kijken op www.kunstgaleriemarjavisscher.blogspot.nl
Mijn dagelijkse blog is www.dorpspot.blogspot.nl

Laat gerust een reactie achter!

Zomergevoel


Vlinders geven altijd weer dat heerlijke zomergevoel. Sommige van jullie mailde mij de vraag hoe groot deze tekeningen in werkelijkheid zijn. Waren mijn eerste tekeningen zo'n 6 bij 6 centimeter, momenteel pak ik wat groter uit en deze, die in de serie zit van de schapen, koeien, ganzen en kippen is 30 x 40 cm. Ik laat hiervoor ivoorkleurige passepartouts snijden en lijst de tekeningen vervolgens in. Ik gebruik hiervoor een zilverkleurige wissellijst. De laatste tijd verkoop ik nog weleens wat tekeningen. Ingelijst kosten ze 95,- euro. Maar wie er zelf een lijst en passepartout bij wil zoeken kost alleen de tekening 75,- euro. Deze tekeningen vallen onder de zwart wit uitvoering, maar ze zijn ook ingekleurd te bestellen. Bestellen: telefonisch 0186-576818 of  een e-mail naar: redactie@deboektant.nl

Voor meer van mijn werk kun je kijken op www.kunstgaleriemarjavisscher.blogspot.nl
Mijn dagelijkse blog is: www.dorpsspot.blogspot.nl
Iedereen is van harte welkom op mijn blogs. Laat gerust een reactie achter!

Schaapjes op het droge


Geïnspireerd door het voorjaar, de schapen en de vrolijk huppelende lammetjes in de wei en op de dijken, zie je hier mijn interpretatie van dit uitbundige voorjaars fenomeen. Heerlijk om naar ze te kijken, te schetsen en ze vervolgens een 'gezicht' te geven.